Keittiökalusteet

Kaunis keittiö keittiökalusteiden avulla | Lapua, Seinäjoki

AAH-Keittiöt Ky on nimensä mukaisesti erikoistunut keittiöihin ja niiden kalusteisiin. Valmistamme asiakkaan toivomat kaapistot, työtasot, komerot ja kiintokalusteet mittatilaustyönä kaikenlaisiin keittiöihin Lapuan ja Seinäjoen sekä muun Etelä-Pohjanmaan alueella.

Keittiökalusteet maun mukaan

Teemme keittiökalusteet aina tarkasti kohteen mittojen sekä asiakkaan toiveiden mukaisesti. Lukuisten eri värien ja mallien, peilien ja pintaratkaisujen sekä kahvojen ja vetimien ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme aina yksilöllisiä kalustekokonaisuuksia, joissa myös hinta-laatusuhde on kohdillaan.

Kaapit kohdilleen, kalusteet paikoilleen

Kiintokalusteiden uusiminen ja asentaminen on tarkkaa työtä, jossa jo muutaman millin poikkeama voi johtaa vääränlaiseen lopputulokseen. Keittiökalustepalveluumme sisältyvätkin siksi paitsi keittiö- ja kiintokalusteiden täsmällinen suunnittelu ja valmistus, myös niiden millintarkka asennus sovittua aikataulua noudattaen. Näin saavutetaan toimiva ja tyylikäs kokonaisuus, jossa jokainen kaapin ovi ja vedin on kohdillaan ja pieninkin yksityiskohta paikoillaan.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Keittiö kuntoon yksityiskohtia myöten!

Alla olevista linkeistä pääset tutustumaan laajaan tarjontaamme.

Ovet Tasot Vetimet